Solidoe sees children as explorers.

With their needs, level of development and interests, they form the starting point for the actions of educational staff.

Locations & types of childcare

Choose a location or type of childcare.

Prinsessenridder

Why Solidoe

Childcare and the art of parenting

As a childcare organization, we always think about our role in the education of the children entrusted to us.

Solidoe biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Solidoe biedt verschillende soorten kinderopvang en op een aantal buitenschoolse opvang vestigingen is er extra aandacht voor sport.

Baby's

0 - 2 jaar

Het is nogal wat, uw baby naar de kinderopvang brengen. De zorg voor datgene wat u het dierbaarst is geeft u ineens uit handen. Dan is alleen het allerbeste goed genoeg.

Peuters

2 - 4 jaar

Ook kinderen vanaf 2 jaar zijn van hart welkom bij de peuteropvang, of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand en krijgt jouw kleine avonturier de ruimte voor eigenwijze groei.

Kinderen

4 - 12 jaar

Wij vinden dat buitenschoolse opvang meer moet zijn dan een verlengstuk van de schooldag. In onze ogen moet het een plezierige vrijetijdsbesteding voor de kinderen zijn.

Overig aanbod

Workshops, Warme maaltijden en Sport​

Ouders vertellen

Lees hoe ouders en kinderen onze kinderopvang ervaren.

Hoe ouders en kinderen onze kinderopvang ervaren kunnen ze het beste zelf vertellen. Lees hier meer verhalen van ouders.

Onze openingsdagen

Solidoe is 52 weken per jaar geopend, ook tussen kerst en oudjaarsdag. Alleen op de officiële feestdagen en de dag na Hemelvaart is Solidoe gesloten. Bekijk hier welke dagen dat zijn in 2022.

Kosten overzicht

Elk jaar worden de kosten opnieuw vastgesteld. De kosten zijn per opvangsoort weergegeven. Neem voor specifieke vragen contact op met de afdeling planning en plaatsing.

Organisatiestructuur

Solidoe streeft naar een optimale samenwerking tussen alle partijen. Een duidelijke organisatiestructuur helpt ons daarbij. Lees hier hoe.

Pedagogiek

De pedagogische visie van Solidoe vormt de basis van de manier waarop wij werken en jonge kinderen ontwikkelen zich en leren door spelenderwijs te doen, te ervaren en te beleven

Openingsdagen

Kosten overzicht

Organisatie

Pedagogiek

Rekenmodule kinderopvang

Benieuwd wat kinderopvang kost?

Bereken zelf netto maandkosten met onze slimme berekenmodule. Kom er direct achter wat kinderopvang kost.

Samenwerking partners

Wij werken onder andere samen met deze partners:

Wijzer aan de amstel

Working at Solidoe

Solidoe is growing, will you be our new colleague?

We currently have a number of vacancies at our locations. But we are actually continuously looking for enthusiastic pedagogical employees.

“I've never done it before, so I think I can do it”, and that is what I would like to convey to the children. The power of uncertainty is to embrace it and take on challenges”

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.