Over Solidoe en ons kindbeeld

Kinderen zijn zichzelf, sociaal, creatief en nieuwsgierig. Een kind is in wezen nieuwsgierig en wil zijn wereld onderzoeken, op zijn eigen manier. Een kind is actief en creatief in het spelen en ontdekken, zowel samen als alleen. Kinderen zijn gericht op anderen, leren van elkaar en van volwassenen. Ieder kind is zichzelf en ontwikkelt een eigen ik.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Solidoe in beeld

Dit is Solidoe, lekker doen!

Locaties & soorten kinderopvang

Kies een vestiging of opvangsoort.

Solidoe biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Solidoe biedt verschillende soorten kinderopvang en op een aantal buitenschoolse opvang vestigingen is er extra aandacht voor sport.

Baby's

0 - 2 jaar

Het is nogal wat, uw baby naar de kinderopvang brengen. De zorg voor datgene wat u het dierbaarst is geeft u ineens uit handen. Dan is alleen het allerbeste goed genoeg.

Peuters

2 - 4 jaar

Ook kinderen vanaf 2 jaar zijn van hart welkom bij de peuteropvang, of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand en krijgt jouw kleine avonturier de ruimte voor eigenwijze groei.

Kinderen

4 - 12 jaar

Wij vinden dat buitenschoolse opvang meer moet zijn dan een verlengstuk van de schooldag. In onze ogen moet het een plezierige vrijetijdsbesteding voor de kinderen zijn.

Overig aanbod

Workshops, Warme maaltijden en Sport​

Ouders vertellen

Lees hoe ouders en kinderen onze kinderopvang ervaren.

Hoe ouders en kinderen onze kinderopvang ervaren kunnen ze het beste zelf vertellen. Lees hier meer verhalen van ouders.