Solidoe heeft de ruimte voor jouw eigen wijze groei.

Wil je graag werken binnen onze inspirerende en collegiale werksfeer, met alle ruimte voor eigen wijze groei? Dan nodigen wij jou van harte uit om verder te lezen en je gegevens achter te laten!

Start een whatsapp gesprek 

We gaan graag met je in gesprek!

Bekijk de beschikbare vacatures

Dit bieden we

Al onze locaties hebben hun eigen karakter, sommigen zijn kleinschalig en anderen juist weer groot (bijvoorbeeld in een IKC). Werk jij liever op een kleine, rustige locatie waar de kippen buiten rond scharrelen? Of werk je juist liever onder 1 dak met een school en spring je graag bij in het onderwijs? Bij Solidoe is het allemaal mogelijk!
Net zoals we kinderen de ruimte geven voor eigen wijze groei, willen we dat ook voor onze medewerkers. Bij Solidoe ben je altijd met je eigen ontwikkeling bezig; we bieden je daarin alle ruimte. De Solidoe Academie biedt allerlei trainingen (van EHBO tot mindfulness) en coaching. Dit is uiteraard voor rekening van Solidoe, omdat we graag investeren in onze collega’s! En daarnaast dagen we je altijd uit om je eigen pad te volgen. Of je je nou wilt ontwikkelen op sportief vlak, of evenementen wilt organiseren, het is allemaal mogelijk!
Kijk zeker even naar deze filmpjes, waarin onze medewerkers je meer vertellen over hun eigen wijze groei!

Diplomacheck

Twijfel je of je diploma voldoet, doe dan de Diplomacheck.  Voldoet je diploma niet, maar wil je wél werken in de kinderopvang? Neem contact met ons op, er zijn nu meer mogelijkheden dan je denkt! Mail naar annemarieroos@solidoe.nl.

Doe nu de diplomacheck

Wist je dat....?

  • Onze nieuwe collega’s het werken bij Solidoe beoordelen met een 9?
    (‘Veel oog voor de werknemers en ruimte voor eigen initiatief’, ‘Voor het eerst dat ik ergens werk waar zo veel aandacht is voor scholing en ontwikkeling.’)
  • We bij Solidoe alle vormen van opvang aanbieden, van Peuteropvang tot BSO, verspreid over 18 locaties?
  • We een samenwerking hebben met het ROC Amstelveen en het NOVA Hoofddorp college en je bij ons elk half jaar een leer- werk traject kunt starten?
  • We elk jaar met alle collega’s kerst vieren? En dan hebben we het over onze zomerborrel nog niet eens gehad! 
  • We elke zomer met alle BSO locaties samen een Festival organiseren, waar kinderen (én medewerkers 😊) de tijd van hun leven hebben?

Wij maken graag kennis met je!

We zijn benieuwd naar jouw wensen en nodigen je graag uit voor een kopje koffie (of thee natuurlijk!). Stuur een mailtje met je gegevens naar sollicitatie@solidoe.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Hoofdkantoor
0
Locaties
0
Medewerkers
0
pedagogisch medewerker

Mijn motto is:

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, en dat is wat ik de kinderen ook graag mee wil geven. Onzekerheden mogen er zijn. De kracht van onzekerheid is om het te omarmen en uitdagingen aan te gaan.

Pedagogisch medewerker