Triade, Aalsmeer

Juliette Piet, vestigingsmanager: "Als vestigingsmanager vind ik het erg belangrijk dat er binnen het team werkplezier is. Als je namelijk met plezier naar je werk komt, heeft dat een positief effect op de kinderen. Daardoor hebben zij de Ruimte voor Hun Eigen Wijze Groei! En laat dat nou precies de missie zijn van Solidoe."

Contactgegevens

Triade, Aalsmeer
Dreef 1B
1431 WC Aalsmeer
0297-748319
ikctriade@solidoe.nl

Klik op het LRK nummer om het meest recente GGD rapport te openen.

LRK nummer: KDV: 634865523
LRK nummer: BSO: 154397076

Pedagogisch werkplan

Openingstijden
Ma    7.00-18.30
Di      7.00-18.30
Wo    7.00-18.30
Do     7.00-18.30
Vrij   7.00-18.30

Jarenlange ervaring

Bij Triade hebben we een enorme schat aan ervaring. Al vanaf 1989 zijn we actief en betrokken in de Hornmeer, dus we mochten al een aantal generaties Aalsmeerders verwelkomen. En als deze generaties vervolgens met hún kinderen op de stoep van Triade staan, zijn wij er trots op dat die hun oude vertrouwde plek weer opzoeken!

Echt Aalsmeer

Met het zicht op de watertoren weet je het meteen: Dit is Aalsmeer! Aan de overkant van ons mooie gebouw Zwembad de Waterlelie, rondom het Hornmeer park, dichtbij het busstation en dan ook nog de midgetgolfbaan en de kinderboerderij op loopafstand, hoe centraal wil je liggen als locatie?

IKC Triade is een integraal kindcentrum waar kinderen vanaf 3 maanden tot eind groep 8 kunnen groeien en ontwikkelen. Een kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang: het is er allemaal. Dat is fijn, want zo kan de peuter die kleuter wordt in de vertrouwde omgeving blijven. Dit alles maakt de stap naar school stukken minder spannend.

Samen met onderwijs

Wij zijn als IKC elke dag volop bezig om te kijken wat we nog meer samen kunnen ondernemen, alles om ervoor te zorgen dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Ons gebouw is mooi en schoon én het is klimaatneutraal. We gebruiken geen fossiele brandstoffen. Er is goed nagedacht over de indeling van alle groepen: zo praktisch mogelijk voor de begeleiding en dus goed voor het kind.

We werken met een vast team van pedagogisch medewerkers en iedereen heeft zijn of haar eigen expertise. Net als de kinderen willen ze blijven groeien, dus laten ze zich continu bijscholen met onze eigen Solidoe Academie.

Voor de allerkleinste

Op de peutergroep en de verticale groep werken we met thema’s. Aan de hand daarvan bieden we binnen en buiten verschillende activiteiten aan. IKC Triade biedt een omgeving waarin kinderen de ruimte krijgen om van alles te ontdekken, om te spelen en zich te ontwikkelen. Plezier met leeftijdsgenootjes, fantasie en respect voor elkaar vormen de basis. Elke donderdag (met uitzondering van de schoolvakanties) krijgen de kinderen vanaf 2/2,5 jaar peutergym van de gymdocent van onderwijs. 

Thuiskomen op de BSO

Samen met het team zorgen we ervoor dat kinderen het gevoel van thuiskomen hebben. Vanuit de klassen lopen ze zo door naar de BSO, waar ze hun vriendjes uit hun eigen klas ook weer tegenkomen.
IKC Triade is een fijne plek waar ze met hun vrienden kunnen spelen en zich in hun eigen tempo en op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Bij IKC Triade bieden we de kinderen de ruimte voor hun eigen ideeën. Als ze hulp nodig hebben, helpen we, maar we laten ze vooral veel plezier beleven en zelf nieuwe dingen ontdekken.

Grote groene Buitenruimte

IKC Triade is omgeven door een groene buitenruimte met een speciale en uitdagende natuurtuin, waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. In de tuin hebben we voor de baby’s een speciale babytuin ingericht. Een groot succes!
Rondom het hek van het kinderdagverblijf is er contact met de broertjes en zusjes die ook bij IKC Triade op school zijn, zo is ook deze overstap minimaal.
Kom eens langs bij IKC Triade om ons mooie gebouw met de natuurtuin te bewonderen en kennis te maken!

Juliette Piet

Vestigingsmanager

360º Film

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Solidoe locaties

De Kwakel
Amstelhof
BSO Amstelhof is een sportieve buitenschoolse opvang. Op deze locatie komen kinderen van bijna alle basisscholen in de omgeving.
Uithoorn
Baloe
Kinderdagverblijf Baloe heeft een geweldige groene buitenruimte, waar de kinderen heerlijk kunnen ontdekken. Voor de allerkleinsten is er een snoezelruimte.
Aalsmeer
De Berenboot
Kindcentrum de Berenboot biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Er worden veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan mee kan doen!
Aalsmeer
De Dolfijn
Solidoe de Dolfijn heeft een groot atelier waar kinderen creatief bezig kunnen zijn en op het podium kunnen dans en zangkunsten vertoond worden.
De Kwakel
De Quakel
Peuteropvang de Quakel is een unieke locatie, samen in het gebouw met Basisschool de Zon. Peuters en kleuters spelen samen buiten op het schoolplein.
Kudelstaart
De Rietpluim
De Rietpluim ligt midden in de wijk, tussen de scholen in. Bij De Rietpluim spelen alle leeftijden onder één dak; baby’s, peuters en basisschoolkinderen.
Uithoorn
De Scheg
Bij BSO de Scheg worden sport- en spelactiviteiten aangeboden, maar kinderen hebben ook hun eigen inbreng in het activiteitenaanbod.
Aalsmeer
Triade
Kindcentrum Triade biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De groepen werken veel samen met het onderwijs van Triade.
Kudelstaart
De Stempel
Kinderdagverblijf De Stempel heeft twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De vestiging straalt een huiselijke sfeer en een ruime groene buitenruimte.
Uithoorn
Het Duet
Het prachtige gebouw van het integraal kindcentrum Het Duet is zo ingericht dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende speel- en leeromgeving.
Uithoorn
Legmeer
Kindcentrum Legmeer heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in de Brede School Legmeer. Er wordt gebruik gemaakt van alle faciliteiten in het gebouw.
Uithoorn
Meerwijk
Kindcentrum Meerwijk heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO: alle opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Broertjes en zusjes kunnen elkaar dagelijks opzoeken en samen spelen.
Aalsmeer
Oostkroost
Solidoe Oostkroost is een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Oostkroost is een locatie met grote groepsruimtes en veel buitenruimte.
Kudelstaart
VZOD
De kracht van Solidoe VZOD is de ruimte voor de kinderen om buiten te sporten. De omliggende sportvelden lenen zich er goed voor om sportief bezig te zijn.
Uithoorn
Peuteropvang Zijdelwaard
Peuteropvang Zijdelwaard heeft twee peuteropvang groepen, ’t Overstapje en De Vuurvliegjes. Er wordt veel samengewerkt met de basisscholen.
Kudelstaart
De Ruimte
BSO de Ruimte is onze Solidoe locatie in basisschool de Ruimte in Kudelstaart.
Aalsmeer
Sam Sam
Kinderdagverbljf Sam Sam in Aalsmeer, heeft haar deuren begin 2020 geopend. Midden in een prachtige groene omgeving halen we buiten naar binnen toe.
Kudelstaart
Buiten Gewoon
BSO Buiten Gewoon is de splinternieuwe BSO locatie van Solidoe. Hier komen kinderen van 7 en 8 jaar van alle Kudelstaartse basisscholen naartoe.
Uithoorn
Haas
Haas is een kleinschalige locatie voor kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in de Uithoornse wijk Legmeer.
Astronaut

Openingsdagen

52 weken per jaar geopend

Als ouder wilt u graag dat we uw kind(eren) opvangen als u dat nodig heeft. Daar houdt Solidoe rekening mee, we zijn 52 weken per jaar geopend.

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.