Triade, Aalsmeer

Angela (moeder): “Solidoe is een warme organisatie die het kind altijd op nummer 1 zet. De begeleiding wil er zijn voor de kinderen, doet leuke activiteiten met ze en denkt mee als wij dit vragen. Mijn kind gaat met heel veel plezier naar Triade. Ze weten altijd het leuke in je kind naar boven te halen en de mooie punten van elk kind te zien. Een knappe en hele fijne omgang!”

Contactgegevens

Triade, Aalsmeer
Dreef 1B
1431 WC Aalsmeer
0297-748319
ikctriade@solidoe.nl

Klik op het LRK nummer om het meest recente GGD rapport te openen.

LRK nummer: KDV: 634865523
LRK nummer: BSO: 154397076

Pedagogisch werkplan locatie

Openingstijden
Ma    7.00-18.30
Di      7.00-18.30
Wo    7.00-18.30
Do     7.00-18.30
Vrij   7.00-18.30

Jarenlange ervaring

Bij Triade hebben we een enorme schat aan ervaring. Al vanaf 1989 zijn we actief en betrokken in de Hornmeer, dus we mochten al een aantal generaties Aalsmeerders verwelkomen. En als deze generaties vervolgens met hún kinderen op de stoep van Triade staan, zijn wij er trots op dat die hun oude vertrouwde plek weer opzoeken!

Echt Aalsmeer

Met het zicht op de watertoren weet je meteen: dit voelt als Aalsmeer! Hardwerkende, betrokken medewerkers, no-nonsense, lekker op onze eigenwijze Solidoe-manier aan het werk voor onze kinderen.

Triade is een integraal kindcentrum waar kinderen vanaf 3 maanden tot eind groep 8 kunnen floreren. Kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang: het is er allemaal. Dat is fijn, want zo kan een peuter die kleuter wordt en met 4 jaar hier in het gebouw naar school gaat, ook voor de opvang na schooltijd op het vertrouwde plekje blijven. Dit alles maakt de stap naar school stukken minder spannend.

Ons gebouw is mooi en schoon, en ook belangrijk: het is klimaatneutraal, we gebruiken geen fossiele brandstoffen. Er is goed nagedacht over de indeling van alle groepen: zo praktisch mogelijk voor de begeleiding en dus goed voor het kind.

We werken met een vast team van goed geschoolde pedagogisch medewerkers, en iedereen heeft een eigen expertise. Net als de kinderen willen ze blijven groeien, dus laten ze zich continu bijschole

Onze activiteiten

Het is uitnodigend om naar Triade te komen, want de kinderen mogen hier echt kind zijn. We bieden van alles. Er is een kinderkeuken waar de kinderen zelf kunnen koken. En onze grote buitenruimte is uitdagend. 

Triade ligt dicht bij de kinderboerderij, het sportpark en de Westeinder plas , waar we dan ook regelmatig te vinden zijn. We organiseren allerlei activiteiten en maken het elke dag opnieuw leuk, ook in de vakanties. We ondersteunen kinderen bij hun ontwikkeling, elke dag weer. Zo wordt bij Triade zijn veel meer dan opvang alleen.

We verwelkomen alle gezinnen, ongeacht afkomst, geloof of etnische achtergrond.

We begeleiden alle kinderen via het een objectief kind volgsysteem. Dit betekent dat kinderen vanuit het kinderdagverblijf in een doorgaande lijn naar het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang gaan: de overgang verloopt naadloos. De thema’s die we onder de loep nemen, lopen door op school. Dat is heel fijn voor het kind!

Kom gerust langs om een kijkje te nemen!

Juliette Piet

Vestigingsmanager

360º Film

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben en er geen plekken beschikbaar zijn. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Solidoe locaties

De Kwakel
Amstelhof
BSO Amstelhof is een sportieve buitenschoolse opvang. Op deze locatie komen kinderen van bijna alle basisscholen in de omgeving.
Uithoorn
Baloe
Kinderdagverblijf Baloe heeft een geweldige groene buitenruimte, waar de kinderen heerlijk kunnen ontdekken. Voor de allerkleinsten is er een snoezelruimte.
Aalsmeer
De Berenboot
Kindcentrum de Berenboot biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Er worden veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan mee kan doen!
Aalsmeer
De Dolfijn
Solidoe de Dolfijn heeft een groot atelier waar kinderen creatief bezig kunnen zijn en op het podium kunnen dans en zangkunsten vertoond worden.
De Kwakel
De Quakel
Peuteropvang de Quakel is een unieke locatie, samen in het gebouw met Basisschool de Zon. Peuters en kleuters spelen samen buiten op het schoolplein.
Kudelstaart
De Rietpluim
De Rietpluim ligt midden in de wijk, tussen de scholen in. Bij De Rietpluim spelen alle leeftijden onder één dak; baby’s, peuters en basisschoolkinderen.
Uithoorn
De Scheg
Bij BSO de Scheg worden sport- en spelactiviteiten aangeboden, maar kinderen hebben ook hun eigen inbreng in het activiteitenaanbod.
Aalsmeer
Triade
Kindcentrum Triade biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De groepen werken veel samen met het onderwijs van Triade.
Kudelstaart
De Stempel
Kinderdagverblijf De Stempel heeft twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De vestiging straalt een huiselijke sfeer en een ruime groene buitenruimte.
Uithoorn
Het Duet
Het prachtige gebouw van het integraal kindcentrum Het Duet is zo ingericht dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende speel- en leeromgeving.
Uithoorn
Legmeer
Kindcentrum Legmeer heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in de Brede School Legmeer. Er wordt gebruik gemaakt van alle faciliteiten in het gebouw.
Uithoorn
Meerwijk
Kindcentrum Meerwijk heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO: alle opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Broertjes en zusjes kunnen elkaar dagelijks opzoeken en samen spelen.
Aalsmeer
Oostkroost
Solidoe Oostkroost is een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Oostkroost is een locatie met grote groepsruimtes en veel buitenruimte.
Kudelstaart
VZOD
De kracht van Solidoe VZOD is de ruimte voor de kinderen om buiten te sporten. De omliggende sportvelden lenen zich er goed voor om sportief bezig te zijn.
Uithoorn
Peuteropvang Zijdelwaard
Peuteropvang Zijdelwaard heeft twee peuteropvang groepen, ’t Overstapje en De Vuurvliegjes. Er wordt veel samengewerkt met de basisscholen.
Kudelstaart
De Ruimte
BSO de Ruimte is onze Solidoe locatie in basisschool de Ruimte in Kudelstaart.
Aalsmeer
Sam Sam
Kinderdagverbljf Sam Sam in Aalsmeer, heeft haar deuren begin 2020 geopend. Midden in een prachtige groene omgeving halen we buiten naar binnen toe.
Kudelstaart
Buiten Gewoon
BSO Buiten Gewoon is de splinternieuwe BSO locatie van Solidoe. Hier komen kinderen van 7 en 8 jaar van alle Kudelstaartse basisscholen naartoe.
Uithoorn
Haas
Haas is een kleinschalige locatie voor kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in de Uithoornse wijk Legmeer.
Astronaut

Openingsdagen

52 weken per jaar geopend

Als ouder wilt u graag dat we uw kind(eren) opvangen als u dat nodig heeft. Daar houdt Solidoe rekening mee, we zijn 52 weken per jaar geopend.

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.