Baby’s 0-2 jaar

Uw baby is van harte welkom bij een van onze kinderdagverblijven in Aalsmeer, Kudelstaart of Uithoorn. Iedere locatie is uniek, maar alle vestigingen hebben één ding gemeen: het is er gezellig en veilig. We creëren een knusse en positieve groepsomgeving waarin uw kind zich geborgen kan voelen. Vanuit die veiligheid krijgt uw baby de kans zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen.

Veilig en vertrouwd

Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Het is allemaal spannend en nieuw, zeker als het uw eerste kind is. Eén ding is zeker: uw leven gaat er straks heel anders uitzien. Uw ritme, uw aandacht, eigenlijk alles wordt gericht op dat kleine mensje. Al is het nog raar om u er iets bij voor te stellen, toch is het goed als u nu al dingen gaat regelen. Bijvoorbeeld de kinderopvang voor als u na uw verlof weer gaat werken.

Het is nogal wat, uw baby naar de kinderopvang brengen. De zorg voor datgene wat u het dierbaarst is geeft u ineens uit handen. Dan is alleen het allerbeste goed genoeg. U wilt natuurlijk dat er veel aandacht naar uw baby gaat, dat de omgeving veilig is en dat de medewerkers snappen hoeveel vertrouwen u ze schenkt als u de zorg voor uw kind aan hen overdraagt.

Bij Solidoe begrijpen we dat. We doen er alles aan om het voor de allerkleinsten zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. We geven ze een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen. En waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en de dingen om zich heen te ontdekken.

Kinderopvang in Aalsmeer, Uithoorn en Kudelstaart

Solidoe vangt jonge kinderen (0-4 jaar) bij voorkeur 2 tot en met 5 dagen per week op. Wanneer een kind meerdere dagen per week naar de opvang komt, kan het kind vaak gemakkelijker wennen en is de structuur in de dag herkenbaar en duidelijk wat het welbevinden van het kind ten goede komt Uw baby is van harte welkom bij een van onze kinderdagverblijven in Aalsmeer, Kudelstaart of Uithoorn. Iedere locatie is uniek, maar alle vestigingen hebben één ding gemeen: het is er gezellig en veilig. We creëren een knusse en positieve groepsomgeving waarin uw kind zich geborgen kan voelen. Vanuit die veiligheid krijgt uw baby de kans zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen.

Elke groep heeft vaste rituelen. Dit geeft houvast en schept vertrouwen. Baby’s hebben hun eigen slaap- en eet-ritme en daarom volgen we hun persoonlijke dagindeling. In overleg met u houden we voor uw baby het ritme van thuis zo veel mogelijk aan.

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.

Rekenmodule kinderopvang

Benieuwd wat kinderopvang kost?

Bereken zelf netto maandkosten met onze slimme berekenmodule. Kom er direct achter wat kinderopvang kost.