Kinderdagverblijf

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Groeien bij het kinderdagverblijf

Naarmate de kinderen groter worden krijgen ze meer interesse in de wereld om zich heen. Peuters doen niets liever dan alles onderzoeken. De omgeving, alles wat ze zien en horen, maar vooral ook elkaar. Als kinderen twee jaar zijn, hebben ze de leeftijd waarop ze andere kinderen razend interessant vinden.

Spelenderwijs leren de kinderen op het kinderdagverblijf het samenzijn in een groep. Zo ontstaan de eerste vriendschappen. Dat gebeurt in de veilige en vertrouwde omgeving, waarin we kinderen aanmoedigen om op avontuur te gaan en van alles uit te proberen. En ook om de grenzen van hun mogelijkheden tegen te komen, want zo leren ze het meest.

Solidoe ziet kinderen als ontdekkingsreizigers. Jonge kinderen ontwikkelen zich en leren door spelenderwijs te doen, te ervaren en te beleven. Onze pedagogisch medewerkers laten de kinderen zo veel mogelijk zelf van alles ondervinden. Zo doen ze allerlei vaardigheden op die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van hun persoonlijkheid. Deze vorming is belangrijk om kinderen sterk te maken voor de 21e-eeuwse samenleving.

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.

Rekenmodule kinderopvang

Benieuwd wat kinderopvang kost?

Bereken zelf netto maandkosten met onze slimme berekenmodule. Kom er direct achter wat kinderopvang kost.