Oudercommissies en Centrale OuderCommissie

Iedere locatie heeft een Oudercommissie, die de belangen van de ouders behartigt. Als ouders vragen of suggesties hebben kunnen zij altijd een bericht sturen naar de OC of naar info@solidoe.nl. Ouders kunnen zich ook opgeven om OC-lid te worden, regelmatig zijn immers nieuwe leden nodig.

Inspraak voor ouders en communicatie met ouders, het zijn onmisbare factoren voor het goed functioneren van kinderopvangorganisaties. De oudercommissies zijn de schakel tussen ouders en de organisatie. De doelstelling van Solidoe is niet allen maar opvang, maar ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. Het is belangrijk dat ouders betrokken worden bij de afwegingen en besluiten die een organisatie maakt.

 

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben en er geen plekken beschikbaar zijn. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Overig nieuws
Blog: Alle schermen de deur uit? Media Ukkie Dagen 2024
Lees meer
Overig nieuws
Blog: Internationale dag van de Culturele Diversiteit
Lees meer
Overig nieuws
Blog: Het is weer zomertijd!
Lees meer
Overig nieuws
De dag van de moedertaal
Lees meer
Overig nieuws
Nationale Voorleesdagen: voorlezen is belangrijk!
Lees meer
Overig nieuws
Train je brein met de Solidoe kerst-woordzoeker!
Lees meer