Raad van Toezicht

We vinden goed bestuurlijk toezicht belangrijk. Daarom onderschrijven en handelen we volgens de Governance Code Kinderopvang. Hierin is vastgelegd hoe goed bestuur en toezicht binnen de kinderopvang moeten worden ingevuld.
De Raad van Toezicht ziet toe op het functioneren van de directeur-bestuurder.

De Raad van Toezicht bewaakt de realisatie van de doelstellingen van de stichting, de strategie en de maatschappelijke en financiële verantwoording. Dit alles binnen de wet- en regelgeving die voor de sector geldt. In de Raad van Toezicht zijn verschillende achtergronden en deskundigheden vertegenwoordigd. Naast de toezichthoudende en adviserende rol vervult de Raad ook de werkgeversrol ten aanzien van de directeur-bestuurder. De honorering van toezichthouders en de directeur is gebaseerd op de adviesregeling van VTOI-NVTK.

Leden van de Raad van Toezicht:

Bram van der Heijden

Mathijs van Gaalen

Rien Spies

Manon Vanderkaa

Eline ten WoldeRekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Blog
Modderdag 2024
Lees meer
Blog
Internationale dag van de Culturele Diversiteit
Lees meer
Blog
Alle schermen de deur uit? Media Ukkie Dagen 2024
Lees meer
Blog
Het is weer zomertijd!
Lees meer
Blog
De dag van de moedertaal
Lees meer
Overig nieuws
Nationale Voorleesdagen: voorlezen is belangrijk!
Lees meer