Raad van Toezicht

We vinden goed bestuurlijk toezicht belangrijk. Daarom onderschrijven en handelen we volgens de Governance Code Kinderopvang. Hierin is vastgelegd hoe goed bestuur en toezicht binnen de kinderopvang moeten worden ingevuld.
De Raad van Toezicht ziet toe op het functioneren van de directeur-bestuurder.

De Raad van Toezicht bewaakt de realisatie van de doelstellingen van de stichting, de strategie en de maatschappelijke en financiële verantwoording. Dit alles binnen de wet- en regelgeving die voor de sector geldt. In de Raad van Toezicht zijn verschillende achtergronden en deskundigheden vertegenwoordigd. Naast de toezichthoudende en adviserende rol vervult de Raad ook de werkgeversrol ten aanzien van de directeur-bestuurder. De honorering van toezichthouders en de directeur is gebaseerd op de adviesregeling van VTOI-NVTK.

Leden van de Raad van Toezicht:
Rob Kok, voorzitter
Marc Vergoossen, secretaris
Mathijs van Gaalen, penningmeester,
Marije Klaasen, lid
Bram v.d. Heijden, lid

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben en er geen plekken beschikbaar zijn. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Overig nieuws
De eigen wijze van Wesley
Lees meer
Overig nieuws
Momenten bij bijzondere kleuter- en peutergroep Het Duet
Lees meer
Overig nieuws
4 tips om maximaal samen te genieten van de decemberfeestjes
Lees meer
Overig nieuws
Waarom Sinterklaas altijd pech heeft en dat juist goed is voor de ontwikkeling van kinderen
Lees meer
Overig nieuws
Gepland onderhoud Konnect 5 augustus 20:00 – 23:00
Lees meer
Overig nieuws
Beslisboom
Lees meer