Kinderen 4-13 jaar

Wij vinden dat buitenschoolse opvang meer moet zijn dan een verlengstuk van de schooldag. In onze ogen moet het een plezierige vrijetijdsbesteding voor de kinderen zijn. Wij bieden de kinderen een uitdagende, positieve groepsomgeving waarin zij zich veilig voelen.

voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang

U moet al de deur uit, maar de school is nog niet begonnen. Hoe moet dat nou? Solidoe heeft de oplossing. Voordat de school begint, kan uw kind op een aantal van onze locaties naar de voorschoolse opvang. De kinderen zijn welkom vanaf de openingstijd van de locatie. Bij de meeste locaties is dat om 7.30 uur, een aantal vroege vestigingen gaan al om 7.00 uur open.

Tussenschoolse opvang

Rustig samen lunchen

Op school zijn de kinderen hard aan het werk. De tussenschoolse opvang (TSO) in de pauze is dan echt een moment van rust en ontspanning. Zo kunnen de kinderen na de lunch weer met een opgeladen batterij en vol concentratie aan de slag.

Even bewegen

Behalve een rustpunt is de tussenschoolse opvang ook een moment waarop de kinderen hun energie even kwijt kunnen. Dat is welkom na een ochtend stil zitten. Daarom gaan de kinderen zo veel mogelijk naar buiten om te spelen. Als dat echt niet kan, is er ook binnen er genoeg te doen.

tussenschoolse opvang
buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Wij vinden dat buitenschoolse opvang meer moet zijn dan een verlengstuk van de schooldag. In onze ogen moet het een plezierige vrijetijdsbesteding voor de kinderen zijn. Wij bieden de kinderen een uitdagende, positieve groepsomgeving waarin zij zich veilig voelen. Vanuit deze veilige omgeving geven we ze de kans om te spelen, zich te ontwikkelen en vriendschappen te sluiten. We passen de structuur, materialen, activiteiten en keuzemogelijkheden aan de leeftijd van de kinderen aan.

Vakantie opvang

Het zou leuk zijn, vakantie hebben als de kinderen vrij zijn van school. Maar dat zit er bij de meeste werkende ouders niet in. Geen nood, want bij Solidoe maken we het voor de kinderen in de vakantie extra leuk! Vakantie is voor de kinderen natuurlijk ook bedoeld om het gezellig te hebben en lekker te ontspannen. Daarom is bij Solidoe in de vakantie naar de BSO gaan ook écht vakantie vieren.

De Kwakel
Amstelhof
BSO Amstelhof is een sportieve buitenschoolse opvang. Op deze locatie komen kinderen van bijna alle basisscholen in de omgeving.
Aalsmeer
De Berenboot
Kindcentrum de Berenboot biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Er worden veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan mee kan doen!
Aalsmeer
De Dolfijn
Solidoe de Dolfijn heeft een groot atelier waar kinderen creatief bezig kunnen zijn en op het podium kunnen dans en zangkunsten vertoond worden.
Kudelstaart
De Rietpluim
De Rietpluim ligt midden in de wijk, tussen de scholen in. Bij De Rietpluim spelen alle leeftijden onder één dak; baby’s, peuters en basisschoolkinderen.
Uithoorn
De Scheg
Bij BSO de Scheg worden sport- en spelactiviteiten aangeboden, maar kinderen hebben ook hun eigen inbreng in het activiteitenaanbod.
Aalsmeer
Triade
Kindcentrum Triade biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De groepen werken veel samen met het onderwijs van Triade.
Uithoorn
Het Duet
Het prachtige gebouw van het integraal kindcentrum Het Duet is zo ingericht dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende speel- en leeromgeving.
Uithoorn
Legmeer
Kindcentrum Legmeer heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in de Brede School Legmeer. Er wordt gebruik gemaakt van alle faciliteiten in het gebouw.
Uithoorn
Meerwijk
Kindcentrum Meerwijk heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO: alle opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Broertjes en zusjes kunnen elkaar dagelijks opzoeken en samen spelen.
Aalsmeer
Oostkroost
Solidoe Oostkroost is een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Oostkroost is een locatie met grote groepsruimtes en veel buitenruimte.
Kudelstaart
VZOD
De kracht van Solidoe VZOD is de ruimte voor de kinderen om buiten te sporten. De omliggende sportvelden lenen zich er goed voor om sportief bezig te zijn.
Kudelstaart
De Ruimte
BSO de Ruimte is onze Solidoe locatie in basisschool de Ruimte in Kudelstaart.
Aalsmeer
Sam Sam
Kinderdagverbljf Sam Sam in Aalsmeer, heeft haar deuren begin 2020 geopend. Midden in een prachtige groene omgeving halen we buiten naar binnen toe.
Kudelstaart
Buiten Gewoon
BSO Buiten Gewoon is de splinternieuwe BSO locatie van Solidoe. Hier komen kinderen van 7 en 8 jaar van alle Kudelstaartse basisscholen naartoe.
Uithoorn
Haas
Haas is een kleinschalige locatie voor kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in de Uithoornse wijk Legmeer.

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.

Rekenmodule kinderopvang

Benieuwd wat kinderopvang kost?

Bereken zelf netto maandkosten met onze slimme berekenmodule. Kom er direct achter wat kinderopvang kost.