Algemene Voorwaarden

Kinderopvang Solidoe is aangesloten bij de branchevereniging maatschappelijke kinderopvang. Wij verplichten ons hier ook mee ons te houden aan de algemene voorwaarden van de branche toe te passen. Op de website pagina van de Branchevereniging staat ook de toelichting op deze algemene voorwaarden. Naast de algemene branchevoorwaarden van de BMK heeft Solidoe ook dienstvoorwaarden. In dit document kunt u lezen wat deze inhouden.

Bijgaand deze twee documenten in PDF:

BMK-Algemene-Voorwaarden-Kinderopvang-Dagopvang-BSO
BMK-Toelichting-Algemene-Voorwaarden-Kinderopvang-Dagopvang-BSO-2016-2017-2018

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Blog
Modderdag 2024
Lees meer
Blog
Internationale dag van de Culturele Diversiteit
Lees meer
Blog
Alle schermen de deur uit? Media Ukkie Dagen 2024
Lees meer
Blog
Het is weer zomertijd!
Lees meer
Blog
De dag van de moedertaal
Lees meer
Overig nieuws
Nationale Voorleesdagen: voorlezen is belangrijk!
Lees meer