Solidoe Zomerfestival 2023

Ondanks de wisselende weerberichten, gaat het festival maandag van start! We hebben een alternatief plan als het weer dusdanig slecht blijkt dat we van ons programma moeten afwijken. Maandag aan het einde van de ochtend kijken we naar de voorspellingen voor dinsdag en communiceren wij het besluit of de dinsdag ook door kan gaan of niet.

Jaaa, het is bijna zover; het Solidoe Zomerfestival begint op 31 juli. Wij kunnen niet wachten! En dan vooral niet om jou de meest onvergetelijke zomer te bezorgen.

We hebben alle kinderen van onze BSO-locaties uitgenodigd op het terrein van de Legmeervogels in Uithoorn. Hoe cool dat je de kans krijgt om kinderen van andere locaties te ontmoeten?! En samen kunt deelnemen aan de allerleukste activiteiten. 

Elke dag is er een hoofdactiviteit en er zijn geregeld extra activiteiten. Daarnaast hebben we een photobooth, een enorme berg zand, halen we de pipowagen tevoorschijn en zorgen we voor genoeg chillplekken. Op deze pagina vind je alvast wat ‘voorpret’- informatie. 

We openen het festival met ons eigen Solidoe festival lied en daar hoort ook een dans bij! Wil je alvast oefenen? Het lied en de dans vind je onderaan deze pagina. 

Zien we je dan? Groetjes team Solidoe festival.

(Ps informatie die specifiek voor jouw locatie geldt, ontvang je via de vestigingsmanager in Konnect.)

Programma

Hieronder vind je het festivalprogramma met alle hoofdactiviteiten.  Klik op de afbeelding voor een grotere versie. 

Plattegrond

Hiernaast zie je de plattegrond van het festivalterrein! Klik op de afbeelding voor een grotere versie. Je kunt alvast even kijken waar je activiteiten kunt vinden, waar je heerlijk kunt chillen en waar de toiletten zijn (ook altijd handig).

Filmpjes! Solidoe festival lied en Solidoe dans

We openen het festival met ons Solidoe festival lied, dat speciaal voor het festival gemaakt is. En daar hoort ook een dans bij! Je weet vast wel wat gebarentaal is? Dat is een taal die dove mensen gebruiken om met elkaar te kunnen praten. In het lied zit een gebaar dat vanaf nu ‘Solidoe’ betekent. Cool he?!  Heb jij ook zin om mee te zingen en te dansen? Dan kun je met deze filmpjes alvast oefenen. 

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.