Solidoe Zomerfestival 2024

Ook dit jaar mogen we samen festivallen! Het Solidoe Zomerfestival 2024 begint op 29 juli en wij tellen de dagen af! Samen bijna twee weken plezier maken:)

We hebben alle kinderen van onze BSO-locaties uitgenodigd op het terrein van de Legmeervogels in Uithoorn. Hoe cool is het dat je de kans krijgt om kinderen van andere locaties te ontmoeten?! En samen kunt deelnemen aan de allerleukste activiteiten. 

Elke dag is er een hoofdactiviteit en er zijn geregeld extra activiteiten. Chillen kan natuurlijk ook en ook die gezellige pipo-wagen staat weer op het terrein.  Op deze pagina vinden jullie informatie over onder andere het programma.

We openen het festival (wederom) met ons eigen Solidoe festival lied en daar hoort ook een dans bij! Wil je alvast oefenen? Het lied en de dans vind je onderaan de pagina. 

Zien we jullie op het festival? Groetjes team Solidoe festival.

(Ps informatie die specifiek voor jouw locatie geldt, ontvang je via de vestigingsmanager in Konnect.)

Programma

Hieronder vind je het festivalprogramma met alle activiteiten.  Klik op de afbeelding voor een grotere versie. 

Plattegrond

Hiernaast zie je de plattegrond van het festivalterrein! Klik op de afbeelding voor een grotere versie. Je kunt alvast even kijken waar je activiteiten kunt vinden, waar je heerlijk kunt chillen en waar de toiletten zijn (ook altijd handig).

Filmpjes! Solidoe festival lied en Solidoe dans

We openen het festival met ons Solidoe festival lied, dat speciaal voor het festival gemaakt is. En daar hoort ook een dans bij! Je weet vast wel wat gebarentaal is? Dat is een taal die dove mensen gebruiken om met elkaar te kunnen praten. In het lied zit een gebaar dat vanaf nu ‘Solidoe’ betekent. Cool he?!  Heb jij ook zin om mee te zingen en te dansen? Dan kun je met deze filmpjes alvast oefenen. 

Artikel Kiddo

Ons Solidoe Festival schitterde  in het blad Kiddo! In het uitgebreide artikel lees je alles over de oorsprong van ons festival, de pedagogische visie en wat er allemaal bij de organisatie komt kijken. En wat extra leuk is: de enthousiaste reviews van onze festivalgangers!⁠ Klik hieronder op de foto’s om het artikel te lezen of klik op de link om het blad aan te schaffen (let op betaald) 

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.