Voldoet jouw diploma nog niet aan de kwalificatie-eisen..

..maar wil je wél graag in de kinderopvang werken, haal dan je aanvullende diploma via een zij-instroom traject. Met de verkorte opleiding die jij via ons kan volgen, heb je binnen drie maanden de juiste aanvullende kwalificatie op zak om als pedagogisch medewerker bij ons aan de slag te gaan.

Hoe werkt het

Je start een traject van drie maanden om jouw aanvullende diploma te behalen. Het traject bestaat uit e-learning en drie klassikale bijeenkomsten met een deskundige trainer en praktijkopdrachten, uiteraard op kosten van Solidoe. Tegelijkertijd werk je ook boventallig op de groep zodat je de theorie meteen in de praktijk kan brengen. Op de groep krijg je een vaste buddy die jou kan begeleiden in het werken op de groep en kan ondersteunen in jouw praktijkopdrachten.

Meer weten over het traject?

https://www.kanskwadraat.nl/trainingen/opleiding-pedagogiek-0-tot-13-jaar-voor-zijinstromers/

Enthousiast geworden?

Doe de diplomacheck op www.diplomacheck.nl en kijk of jij in aanmerking komt voor een verkort traject tot pedagogisch medewerker of stuur een mail naar sollicitatie@solidoe.nl met een kopie van je diploma.

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben en er geen plekken beschikbaar zijn. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Overig nieuws
Blog: Alle schermen de deur uit? Media Ukkie Dagen 2024
Lees meer
Overig nieuws
Blog: Internationale dag van de Culturele Diversiteit
Lees meer
Overig nieuws
Blog: Het is weer zomertijd!
Lees meer
Overig nieuws
De dag van de moedertaal
Lees meer
Overig nieuws
Nationale Voorleesdagen: voorlezen is belangrijk!
Lees meer
Overig nieuws
Train je brein met de Solidoe kerst-woordzoeker!
Lees meer