Ouderavond: 'Aandacht voor baby's'
met Hanneke Poot

‘Hoe vind ik de balans tussen mijn eigen ritme en dat van mijn baby?’

Opvoeden in onze huidige maatschappelijke druk(te) is niet altijd even makkelijk. De ontwikkelingen in de maatschappij, je eigen wensen en verwachtingen en die van je kind… het botst nog weleens. En dat terwijl je juist zo je best doet. Het is fijn om hierover met anderen te praten en ideeën op te doen over hoe je de balans kunt vinden.

Daarom nodigt Solidoe alle ouders met kinderen tot 2 jaar uit voor een informatieve avond met Hanneke Poot- van der Windt. Hanneke is een expert op het gebied van (sensomotorische) ontwikkeling van baby’s. Tijdens deze thema-avond bespreekt zij onderwerpen als brein- en bewegingsontwikkeling, prikkelverwerking en het levenstempo van baby’s. Natuurlijk is er ook ruimte voor al jouw vragen! 

Zien we je dan? Schrijf je hieronder in!

Dinsdag 23 mei

20.00 – 21.30 uur (inloop 19.45 uur)

Dorpshuis Kudelstaart

Kudelstaartseweg 239

Kudelstaart

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Blog
Modderdag 2024
Lees meer
Blog
Internationale dag van de Culturele Diversiteit
Lees meer
Blog
Alle schermen de deur uit? Media Ukkie Dagen 2024
Lees meer
Blog
Het is weer zomertijd!
Lees meer
Blog
De dag van de moedertaal
Lees meer
Overig nieuws
Nationale Voorleesdagen: voorlezen is belangrijk!
Lees meer