Gepland onderhoud Konnect 5 augustus 20:00 – 23:00

De afgelopen weken hebben wij door middel van extra onderhoud een groot deel van de problemen bij Konnect kunnen oplossen. Gelukkig heeft het geplande onderhoud al goed gewerkt en is Konnect stabieler. Om deze stabiliteit te blijven waarborgen is het nodig dat wij nog een paar keer gepland onderhoud gaan uitvoeren. Het onderhoud voeren wij uit op de momenten dat het Ouderportaal en de OuderApp zo min mogelijk wordt gebruikt, dit is vooral ‘s avonds. Concreet betekent dit dat wij op de volgende momenten onderhoud uitvoeren:

  • Vrijdagavond 5 augustus tussen 20:00 een 23:00 uur
  • Dinsdagavond 16 augustus tussen 20:00 en 23:00 uur

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben en er geen plekken beschikbaar zijn. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Overig nieuws
Blog: Alle schermen de deur uit? Media Ukkie Dagen 2024
Lees meer
Overig nieuws
Blog: Het is weer zomertijd!
Lees meer
Overig nieuws
De dag van de moedertaal
Lees meer
Overig nieuws
Nationale Voorleesdagen: voorlezen is belangrijk!
Lees meer
Overig nieuws
Train je brein met de Solidoe kerst-woordzoeker!
Lees meer
Overig nieuws
Tips & tricks: Hoe houd ik de Sinterklaastijd een beetje relaxt?
Lees meer