Maak kennis met Solidoe: kom naar onze Inloopdagen op 13 en 15 november bij kindcentrum Meerwijk.

Ben jij nieuwsgierig hoe het is om te werken bij Solidoe? Op maandag 13 en woensdag 15 november zet KC Meerwijk de deuren voor jou open tijdens onze Inloopdagen. Kom gezellig langs en ervaar onze typische Solidoe sfeer!

Langskomen is geheel vrijblijvend; wij willen jou graag laten zien hoe we bij Solidoe werken en een beeld geven van één van onze locaties. Ook kun je tijdens deze dag kennismaken met onze, wie weet jouw toekomstige, collega’s. 

Hoe de dag eruit ziet:

We heten je eerst van harte welkom met een heerlijke cupcake en wat te drinken. Vervolgens vertellen we je tijdens de rondleiding meer over Solidoe en onze manier van werken. Voel je vrij om al je vragen over het werken bij Solidoe te stellen en maak van deze gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over onze organisatie.

Informatie:

Wanneer: maandag 13 en woensdag 15 november.

Tijden: 9:30 – 12:00 (inlooptijd) 

Adres: KC Meerwijk 
Meerwijk, Uithoorn
Eendracht 5
1423 DZ Uithoorn

Om ervoor te zorgen dat we niet uit jouw gedachten verdwijnen, krijg jij een goodiebag mee naar huis met daarin een informatieve folder en toffe Solidoe merch!

Zien wij jou ook maandag 13 of woensdag 15 november?

We vinden het fijn als je je inschrijft. Dan sturen we je voor die tijd nogmaals alle informatie toe.

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben en er geen plekken beschikbaar zijn. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Overig nieuws
Tips & tricks: Hoe houd ik de Sinterklaastijd een beetje relaxt?
Lees meer
Blog
Tips & tricks: Omgaan met akelig nieuws
Lees meer
Blog
Kinderboekenweek 2023 ‘Bij mij thuis’; een mooie ingang naar het onderwerp ‘diversiteit’
Lees meer
Blog
Tips & tricks: Week tegen pesten: samenleven kun je leren!
Lees meer
Blog
Terug naar school! Tips & tricks
Lees meer
Blog
Modderdag 2023: vies worden mag!
Lees meer