Solidoe x Media Ukkie dagen

Kinderen zijn op steeds jongere leeftijd in de weer met schermen en komen vroeg in aanraking met de digitale mediawereld.

Veel ouders zijn op zoek naar een goede balans. Hoe zet je digitale media in om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren? En welke media is geschikt? En hoe bewaak je de balans tussen stilzitten en bewegen?

Solidoe organiseert in het kader van de Media Ukkie Dagen een informatiebijeenkomst voor ouders met kinderen van 0 t/m 6 jaar. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdagavond 29 maart 2023.

De Media Ukkie Dagen is de themaweek over gezond en bewust mediagebruik bij jonge kinderen. Het thema van dit jaar is ‘Balans: bewegen met media’.

Tijdens deze informatiebijeenkomst geeft mediapedagoog Marije Lagendijk van Bureau Jeugd en Media, inspiratie en concrete tips voor gezond en actief mediagebruik. Want je kunt digitale media juist heel goed inzetten om kinderen in beweging te krijgen! Schrijf je hieronder in, een mail met info volgt.

Woensdag 29 maart

20.00  – 21.30 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Dorpshuis De Quakel

Kerklaan 16, 1424BK

De Kwakel

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben en er geen plekken beschikbaar zijn. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Overig nieuws
Blog: Alle schermen de deur uit? Media Ukkie Dagen 2024
Lees meer
Overig nieuws
Blog: Het is weer zomertijd!
Lees meer
Overig nieuws
De dag van de moedertaal
Lees meer
Overig nieuws
Nationale Voorleesdagen: voorlezen is belangrijk!
Lees meer
Overig nieuws
Train je brein met de Solidoe kerst-woordzoeker!
Lees meer
Overig nieuws
Tips & tricks: Hoe houd ik de Sinterklaastijd een beetje relaxt?
Lees meer