Train je brein met de Solidoe kerst-woordzoeker!

Doe mee met onze feestelijke Solidoe Kerst-Woordzoeker en laat je hersenen kraken terwijl je in de kerstsfeer komt! Vind jij alle verstopte kerstwoorden tijdens deze breintraining?

Een Magische Uitdaging voor Jong en Oud

Of je nu jong of oud bent, de Solidoe Kerst-Woordzoeker is de perfecte manier om je brein te laten kraken terwijl je geniet van de kerstsfeer. Deze woordpuzzel zit boordevol feestelijke termen.

Hoe Werkt Het?

  1. Download de Kerst-Woordzoeker: Ga naar onze website en download de Kerst-Woordzoeker.
  2. Vind de Verborgen Woorden: Kun jij alle feestelijke termen vinden? Zet een tijdslimiet voor jezelf, als je het nog iets uitdagender wil maken.
  3. Deel Jouw Ontdekkingen: Heb je alle woorden gevonden? Deel dan jouw ontdekkingen op social media! Tag ons op Instagram en gebruik de hashtag #SolidoeKerstWoordzoeker. We kunnen niet wachten om te zien hoeveel feestelijke woorden jij hebt kunnen spotten.

 

Waarom Puzzelen Belangrijk Is voor de Geest

Naast het plezier dat het brengt, heeft puzzelen ook aanzienlijke voordelen voor de geestelijke gezondheid. Het stimuleert cognitieve functies zoals concentratie, geheugen en probleemoplossend vermogen. Terwijl je je concentreert op het vinden van de woorden, geef je je brein een heerlijke workout.

 

Solidoe kerst woordzoeker (1) Solidoe kerst woordzoeker (2)

Let op!: de antwoorden

Rekenmodule Kinderopvang

Maandlasten berekenen

Bekijk het aanbod van Solidoe!

Baby's

0 - 2 jaar

Peuters

2 - 4 jaar

Kinderen

4 - 13 jaar

Overig

aanbod

Rondleiding

Wil je even binnenkijken, onze medewerkers ontmoeten en de sfeer proeven? Dat kan! We geven je graag een rondleiding op onze locatie.

Echter kunnen we hier pas een datum voor prikken, zodra we ook daadwerkelijk plek hebben op onze locatie. Op die manier voorkomen we teleurstelling. Op dit moment geldt dat we voor (bijna) alle locaties een wachtlijst hebben en er geen plekken beschikbaar zijn. Het is daarom raadzaam om eerst je kind in te schrijven, zodat jullie op de wachtlijst komen te staan.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Overig nieuws
Blog: Alle schermen de deur uit? Media Ukkie Dagen 2024
Lees meer
Overig nieuws
Blog: Internationale dag van de Culturele Diversiteit
Lees meer
Overig nieuws
Blog: Het is weer zomertijd!
Lees meer
Overig nieuws
De dag van de moedertaal
Lees meer
Overig nieuws
Nationale Voorleesdagen: voorlezen is belangrijk!
Lees meer
Overig nieuws
Train je brein met de Solidoe kerst-woordzoeker!
Lees meer