Personeelsvereniging Solidoe

De personeelsvereniging organiseert mooie evenementen voor alle medewerkers van Solidoe. We zorgen voor een divers activiteitenaanbod, waarbij we rekening houden met onze sportieve, creatieve,. culturele en muzikale collega’s.
Als je lid wil worden van de personeelsvereniging, kun je dat regelen via de instellingen via AFAS: Home » Mijn InSite » Persoonlijke gegevens.
Heb je vragen of tips? Stuur dan een mailtje naar pv@solidoe.nl.

Vrijdagavond 6 Oktober PubQuiz 20:00 uur

Na het daverende succes van vorig jaar organiseren we in september weer een pubquiz! Schrijf je in als team, 4 tot 6 personen. De pubquiz is gratis, ook voor niet-leden. De drankjes zijn op eigen kosten, de eerste drankjes voor de leden worden gespekt door de personeelsvereniging. De captain kan een team inschrijven d.m.v. een appje naar Maarten: 06-55194318

Woensdagavond 18 oktober kesbeke lamp maken of beachvolleybal

Zet bij 18 oktober om 20:00 uur maar vast een kruis in je agenda, want zowel voor de creatievelingen als voor de sportieve collega’s wordt er een leuke activiteit georganiseerd. We gaan deze avond een sfeervolle kesbeke lamp maken met plantjes erin. Ook kun je meedoen met een lekker potje beachvolleybal bij the beach!

Vrijdagavond 24 november Sint Bingo 19:30 - 22:30 uur

Ken je de jaarlijkse Sinterklaasbingo in Aalsmeer?! Wij zorgen op 24 november voor een Solidoe variant: één grote gekkigheid voor collega’s! Wil je bij deze hilarische bingo-avond zijn? Stuur dan een appje naar Maarten: 06-55194318.

Vlinders

Zondag 26 november Sint viering 11:00 - 13:00 uur

Ook willen we natuurlijk de (klein-) kinderen van collega’s een onvergetelijke dag bezorgen. Breng een bezoekje aan het huis van Sinterklaas en duik in de wereld van de Pieten! Wees er snel bij, er is beperkt plek.

Pv avond 18 oktober

Zet bij 18 oktober om 20:00 uur maar vast een kruis in je agenda, want zowel voor de creatievelingen als voor de sportieve collega’s wordt er een leuke activiteit georganiseerd. We gaan deze avond een sfeervolle kesbeke lamp maken met plantjes erin. Ook kun je meedoen met een lekker potje beachvolleybal, bij The Beach! Meld je aan via het inschrijfformulier.

Sint viering 26 november

Ook willen we natuurlijk de (klein-) kinderen van collega’s een onvergetelijke dag bezorgen. Breng een bezoekje aan het huis van Sinterklaas en duik in de wereld van de Pieten! Meld je aan via het inschrijfformulier. Wees er snel bij, er is beperkt plek.